Vores nye ekspeditionsskib

EN GRØN FREMTID

Hurtigrutens to nye hybriddrevne ekspeditionsskibe kombinerer 128 års erfaring med spektakulært design og topmoderne teknologi

MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen

Ved at bygge verdens første batteridrevne ekspeditionsskibe introducerer Hurtigruten den næste generation af ekspeditionsrejser. MS Roald Amundsen og MS Fridjof Nansen, opkaldt efter to af de største helte i polarhistorien, er de grønneste, sikreste og mest avancerede ekspeditionsskibe, der nogensinde er bygget.

Sikker og bæredygtig

Med 125 års erfaring med opdagelsesrejser ved vi, hvordan vi skal passe på dig samtidigt med, at vi også passer på dyrelivets levesteder og de fjerntliggende samfund, du kommer til at besøge sammen med os. Hurtigruten forpligter sig til at beskytte miljøet, og vi var det første krydstogtsselskab til at fjerne unødvendig engangsplastik fra vores skibe og hoteller.

En tradition for eventyr

Vi har været på forkant med søfartsekspeditioner siden 1893 og skubbet til grænser og rejst til nye horisonter fra pol til pol. Denne historie er stolt forankret i DNA’et af alle vores ekspeditionskrydstogter i dag. Tag med os på en rejse, og oplev at være en del af vores levende arv.

Autentisk hele vejen igennem

Essensen af et ekspeditionskrydstogt med Hurtigruten er ren, ufiltreret udforskning. Vi giver dig mulighed for at opleve naturen, når den er mest rå, vi bringer dig tæt på sjældent dyreliv og ind i ægte lokale menneskers liv. Glemt alt om falsk underholdning. Forvent i stedet indsigt, inspiration og påskønnelse af vores planet i al dens pragt.

Teknologi for fremtiden

Hurtigruten har investeret i banebrydende hybridmotorer for at kunne drive grønnere ekspeditionsfartøjer. De avancerede batterisystemer, som er designet i partnerskab sammen med Rolls Royce, og andre innovative, grønne teknologiske løsninger vil reducere brændstofforbruget og udledninger betydeligt. MS Roald Amundsen er det første af disse pionerskibe, der er sat til at revolutionere havforskningen til det bedre.

Dit ekspeditionsteam

For at få en ekstraordinær ekspeditionsoplevelse har du brug for en ekstraordinær ekspertise. Dit ekspeditionsteam er sammensat af nutidens moderne opdagelsesrejsende og de bedste forelæsere fra hele verden. Teamet, som er dedikerede til at gøre ethvert ekspeditionskrydstogt sikkert og bæredygtigt, afholder også foredrag om flere forskellige emner for at forbedre din viden om alle de steder og destinationer, vi går i land.

Spændende destinationer

MS Roald Amundsen går ombord i fordybende ekspeditioner overalt i verden fra den fjerntliggende Arktis ved Nordvestpassagen ned til de tætte pingvinkolonier i Antarktis. Mange af de have og steder med landgang du vil besøge er næsten ikke beboet af mennesker, så du får glimt af livet i de samfund, der ligger i uberørte vildmarksområder, og det sjældne dyreliv.

Del disse artikler

Udforsk med Hurtigruten

Tag med verdens førende inden for ekspeditionsrejser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få særtilbud og nye ruteplaner som en af de første.

Kontakt os for at diskutere din næste ekspedition

I dette nummer

< Indhold

Miljø

En dråpe i havet >