Udforsk med os


OPDAG EN VERDEN LANGT VÆK

Klik på højttalerikonet ovenfor for lyd

Udforsk med os


OPDAG EN VERDEN LANGT VÆK

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

WE will explore.

Velkommen til Hurtigruten. Vi håber, at du vil hygge dig med at læse, se og dele vores magasin.

Det er en glæde at dele disse historier fra mange af de fantastiske mennesker hos Hurtigruten. I denne udgave vil du få et indblik i, hvordan vi rejser, og hvem de inspirerende mennesker er, som tager dig med på rejsen.

Tag et dybt dyk ned i de mange aspekter ved Hurtigruten, og læs nyheder og information om vores rejsemål, som omfatter nogle af de mest uberørte og fjerntliggende områder i verden.

Hver dag er en fascinerende rejse hos Hurtigruten, med vores kystskibe og ekspeditionsflåde spredt over hele verden, fra pol til pol. Hver dag er unik, og kaptajner, officerer, besætning, og ledere inden for sikkerhed og bæredygtighed, forskere og ekspeditionsteam arbejder tæt sammen med lokale partnere og fjerntliggende lokalsamfund for at tilbyde dig rejseoplevelser, som du vil huske for altid.

Jeg håber, at du bliver inspireret og opdager din indre eventyrer, når du læser dette magasin. Lad dig blive forundret. Hav et åbent sind, og tag med os på en ny opdagelsesrejse.

Daniel Skjeldam

Fun Fact

Vidste du, at allerede i 1896 åbnede Richard With, Hurtigrutens grundlægger, et hotel på Spitsbergen på Svalbard? Hurtigruten DS Lofoten blev sat i rute mellem Hammerfest og Svalbard for at bringe folk dertil, og så var eventyret i gang!

VÆR DEN FØRSTE TIL AT FÅ NYHEDER OG TILBUD!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få særtilbud og nye ruteplaner som en af de første.


Telefon: 89 88 12 05

Åbningstider på telefon: Man-fre: 08.00-18.00 E-mail: booking@hurtigruten.com

Reklame og generelle forespørgsler Haakon Lind Marketingdirektør – Norden haakon.lind@hurtigruten.com

Dette digitale magasin udgives for Hurtigruten. Ingen del af dette magasin må reproduceres uden skriftligt samtykke fra Hurtigruten.

Published by Grin Creative

I dette nummer

Indhold >