Eventyret venter

Krydstogter 2022 og 2023


Med 11 ruteplaner med all-inclusive i Antarktis at vælge mellem, og tilbud om at booke rejse med ro i sindet, er der ikke noget bedre tidspunkt at planlægge din drømmeekspedition på end nu.

image

Seneste nyt fra Hurtigruten

Planlæg inden eventyret

Det virker måske som om, der er lang tid til ekspeditionssæsonen 2022/23, men det er en god ide at booke rejse tidligt for at sikre, at du ikke går glip af en kahyt på Hurtigrutens ekspeditioner, der omfatter Svalbard, Alaska, Grønland, Nordvestpassagen og Island. Alle disse arktiske destinationer tilbyder rigtig mange muligheder, lige fra isbjørne til midnatssol. Hvis du ønsker at kombinere historie med din krydstogt, kan du følge i fodsporene på store opdagelsesrejsende, når du bliver en af de få, der har sejlet ved Nordvestpassagen. Se, hvordan inuit-kulturen trives i Grønland. Føj Patagonien og de chilenske fjorde til din eventyrrejse til Antarktis. Se, hvad miljøforkæmpere gør for dyrelivet i Alaska. Vi tilbyder det hele.

Nyhed! De Britiske Øer

Her findes der skatte overalt, fra de godt gemte til skatte, til de som er synlige for det blotte øje. Det er et eventyr ulig alle andre at udforske den vilde natur og de historiske steder på Shetlandsøerne, Orkneyøerne og Hebriderne. Forestil dig selv i øernes land, blandt barsk skønhed, isolerede kystlinjer, slotte, kilte, klaner – og whisky. Gør dig klar til en rejse, som kun få har foretaget, og endnu færre har sejlet.

Island – en kærlighedshistorie

Mange har Island som deres drømmerejsemål, og med god grund. Island er som en kærlighedshistorie, og har du først besøgt sagaøen én gang, skal der meget til at afholde dig fra at komme tilbage. Folket, naturen og dyrelivet vil gøre uforglemmelige indtryk og give dig minder for livet. Minder, som du gerne vil opleve, igen og igen. En ekspedition i Island med MS Fridtjof Nansen vil hæve komfortstandarden betragteligt. Hun er det nyeste skib i Hurtigrutens flåde af ekspeditionsskibe med revolutionerende hybridteknologi. Efter en lang dag fyldt med oplevelser og nye indtryk, føles det godt at trække sig tilbage til skibets moderne og komfortable faciliteter.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Se solformørkelsen

I december 2021 vil en total solformørkelse sende en mystisk skygge over South Orkney-øerne, i nærheden af den antarktiske halvø. Det er en enestående begivenhed, der kun varer et par minutter, men Hurtigruten tilbyder to ekspeditioner, der vil være det perfekte sted at se dette fænomen den 4. december 2021. Formørkelsen vil foregå omkring kl. 4 med solen hængende lavt i horisonten. Hvis himlen er klar, vil gæster ombord kunne se hele begivenheden, inklusive kromosfæren (en rød ring), når solen er helt dækket. Som en del af ekspeditionen på enten MS Fram eller MS Roald Amundsen vil gæster få udleveret særlige solbriller med solfilter for at beskytte deres øjne, og en professionel astronom vil være ombord for at gøre oplevelsen endnu bedre. Bestil tidligt, fordi disse solformørkelsesekspeditioner vil helt sikkert blive ekstremt populære. Åh ja, og så vil der ikke forekomme nogen solformørkelse over Antarktis igen i de næste 400 år.

Er du en Hurtigruten Ambassadør?

Hvis du nogensinde har rejst med os før, er du berettiget til at være en del af vores 1893 Ambassadør loyalitetsprogram. Generelt tilmelder du dig, når du booker din rejse, men hvis det er længe siden, har vi muligvis ikke dine oplysninger mere. Men du vil gerne have, at vi har dem. Hvorfor? For så får du de seneste nyheder om nye ekspeditionsrejser og opdateringer om vores flåde, samt alle særtilbud. Plus, du kan få 5 % rabat på en række forskellige rejser, herunder Hurtigrutens norske kystrejser og ekspeditionsrejser, samt gratis leje af cykel, en velkomstkurv i din kahyt og rabat på udvalgte udflugter. Hvis du er i tvivl om betydningen af årstallet, var 1893 det år, hvor Richard With startede en ugentlig sejladsservice langs den norske kystlinje. Mere end et århundrede senere har en masse ændret sig, men vi har holdt liv i traditionerne med fremragende sømandskab, autentiske oplevelser og en dedikation til udforskning.

Rejser du alene? Intet problem

Alle Hurtigrutens ekspeditionsrejser er sjove og sociale oplevelser, hvilket er perfekt, hvis du planlægger at foretage din næste ferie alene. Og i en begrænset periode er der en række krydstogter, hvor du kan booke en kahyt til dig selv, og du ikke skal betale ekstra for det. Hvis du nogensinde har drømt om at udforske Alaska og British Columbia, de norske fjorde, Grønland, Antarktis eller endda Caribien, men var bekymret for at gøre det alene, har du nu din store chance. Du vil helt sikkert få en fantastisk tid og få livslange venskaber undervejs. Der findes en række rejser, der er tilgængelige gennem hele 2021, hvor gæster, der rejser alene, ikke betaler ekstra, så husk at undersøge dem.

Del disse artikler

Udforsk med Hurtigruten

Tag med verdens førende inden for ekspeditionsrejser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få særtilbud og nye ruteplaner som en af de første.

Kontakt os for at diskutere din næste ekspedition

I dette nummer

< Indhold

Mød

Smag på sensationen >